Nog een pakketje?!

Gisteren had ik een pakketje gekregen. Ik was ZO blij! Het was echt super gaaf. De post bode kwam, en ik was nog aan het chillen in mijn pyjama en de post bode belde dus aan. Mijn moeder deed open en nam het pakketje aan. Ik maakte hem open, en wat zat er allemaal in?! Nou veel! Wil je weten wat er in zat, lees dan snel mee! Als eerste 2 hele aparte (positief) lakjes van NYC. Deze lakken heb ik nog nooit in de winkel gezien. Volgens mij zijn ze wel verkrijgbaar, maar heb ik ze gewoon niet gezien! De naam van de groene lak is 014 magic earth en de blauwe 013 aqua mystic. 


Verder heb ik 3 nagellakken van Miss Sporty gekregen. Mijn eerste Miss Sporty lak was echt een mis koop, maar de nagellakken van Miss Sporty tegen woordig zijn steeds beter lees ik! De kleuren van deze lakken zijn heel erg vrolijk. De roze kleur (lijkt rood) heeft een hele mooie naam, namelijk 462! De paarse lak je ziet me gewoon die foto maken haha heet 465 ook al zo'n mooie naam! Hoe komen ze er toch op?! De blauwe heet 463.

Aaaah ik echt hele toffe Sally Hansen nagellakken gekregen! Waar ik heel erg blij mee ben. Deze kleuren zijn heel erg mooi. Ook had ik deze kleuren nog niet dus dat is wel handig haha. Ik ben heel erg nieuwschierig hoe ze lakken, want ik had nog geen Sally Hansen. De naam van de blauwe is 674 Jungle Gem  en van de glitterssss 121 Golden Rule.


Verder heb ik ook nog 3 make-up producten gekregen. Een foundation van NYC. Ik gebruik zelf geen foundation dus ik leg hem wel ergens neer voor als ik hem ooit toch nodig heb :-). Verder heb ik een soort lip gloss ook van NYC. Die trouwens heel erg lekker ruikt! Als laatst een mascara van Miss Sporty. Die ik ga dragen naar een feestje haha.


Dit waren dan de producten die ik heb gekregen van ''Sally Hansen'' om voor jullie reviewen. Waar ik heel erg blij mee ben!