Enchantra

Hee-eeey, ik heb mijn Enchantra bestelling binnen gekregen. Ik wilde zo graag het lakje 'Sun of a peach' kopen. Die was helaas uitverkocht... Er was er nog maar 1 van en ik wilde die echt NET bestellen. Was het te laat :( Ik heb alsnog super leuke lakken besteld, kijk maar mee! Als eerst dit super mooie neon roze lakje! Ik wil hem echt zo super graag op mijn nagels hebben. Echt een heel erg mooie roze kleur.

Ook heb ik een gele nagellak besteld. De kleur geel zie je namelijk niet veel voorbij komen in mijn stash. Dus vond ik het tijd voor een mooie pastel gele kleur. 

Dit laatste lakje vind ik echt op een ijs nagellak lijken! -hey nail art idee-  Het is echt een hele mooie groene kleur. Deze kleur had ik ook nog niet! 

Als laatste kreeg ik er een hele mini top coat van Seche Vite bij. Die ik zeker ga gebruiken. Kom op? Het is Seche Vite! 

De bestelling bij elkaar was 18.66 euro. Ik had 4.59 euro korting! En een dag later zag ik op de FaceBook van Enchantra dat er op alle China Glaze nagellakken 50% korting was! Dus dan had veeeeel minder hoeven te betalen :( Maar misschien waren de lakken die ik wilde uitverkocht! 

Hebben jullie de laatste tijd nog iets leuks gekocht?
Trouwens, iedereen nog een fijne moederdag :)