Pakket Trind!

Hey! Ik heb mijn aller eerste nagellak pakketje binnen. Wat ik heb gekregen om voor jullie te reviewen. Hoe cool is dat?! Het merk waar het van is, is van Trind. Trind kennen jullie vast  wel, zij hebben namelijk veel producten om je nagels te verzorgen. Je ziet het vaak staan bij de Etos, daar bij de verzorgings-spullen. Op de foto hieronder zie je hoe het pakket er van binnen uit ziet. want ja dat wil je natuurlijk zien ha-ha. Klik hier beneden op ''meer lezen'', als je wilt weten wat er precies allemaal in zat :)

Zoals ik al zei staat Trind vooral bekend om de verzorgingsproducten. Voor je nagels natuurlijk. De spullen van Trind zijn niet de goedkoopste spullen. Dat is helaas wel jammer... Gelukkig heb ik een pakket gekregen wat ik dus voor jullie kan reviewen, en bewijzen of duurder inderdaad beter is?! 

Hieronder op de foto zien jullie 4 producten, zonder de folders. Als eerst heb ik een Trind Nail Repair Natural gekregen. Ik had die al wel, van een winactie van Lotus. Maar dat maakt dus helemaal niet uit. 
Daar onderin heb ik een Corrector pen van Trind. Ook die had ik al, van de winactie van Lotus. Daar schuin bovenin heb ik een Keratin Nail Restorer van Trind. Die had ik nog niet. Dus daar ben ik zeer benieuwd naar -eigenlijk naar alle producten-. Als laatste van de verzorgings-spullen heb ik nog een Soft Cuticle Pen ook van Trind wat me logisch lijkt. 


Ook heb ik er nog 4 hele leuke nagellakken bij gekregen! Ik ben daar ook heel erg benieuwd naar, want er staat ook bij dat de nagellak van Trind je nagels ook verzorgt enzo. Dus ben benieuwd... 

Hieronder zie je een foto van de 4 nagellakken die ik heb gekregen. In het flesje zien de kleuren er best donker uit, voor zomer lakken dan. Zelf vind ik alle 4 de kleuren heel erg mooi. Ik zal even van links naar rechts de ''namen'' opnoemen:


Ik begin bij de donker blauwe: CC191, CC189, CC190, CC188. Zoals je ziet op de foto heeft de blauwe kleur hele kleine glitters. Ik wil echt weten of je die ook goed op je nagels kunt zien zitten. De flesjes van Trind vind ik echt serieus heel erg mooi! Het enige min puntje is zeker wel, dat ze niet in mijn nagellak rek passen. Of ik moet de bovenste O.P.I rij verschuiven naar een andere rij? Nou, ik wacht dan wel tot ik meer Trind nagellakken heb!

Hierboven nog even een foto van alles wat ik in totaal gekregen heb. Ik ben er echt super blij mee! Bedankt Trind. Jullie zullen zo snel mogelijk de reviewen lezen van de producten en ook de swatches van de lakken natuurlijk! Heb je nog vragen, laat ze achter bij de reacties of ga naar mijn pagina ''vragen''.