Nagellak Tag

In dit artikel een nagellak tag, klik op meer lezen als je de rest allemaal wilt weten!

1. Hoeveel lakjes telt jouw stash?
Ik heb in totaal 179 nagellakken zonder base/topcoat, nail art nagellak en stempel nagellak. Met al die nagellakken erbij kom ik uit op 223 nagellakken. Dus dat zijn er al weer meer. Maar ik zeg vaak tegen iedereen dat ik er gewoon 179 heb, zonder al die andere lakken :) 


2. Van welk merk bezit je de meeste lakken?​​
Ik denk dat ik de meeste nagellakken heb van... pfff *kijkt naar nagellakrek* Essence. Ja, Essence! Daar heb ik er behoorlijk veel van. Daarna komt Catrice en vervolgens O.P.I!

3. Wat is de meest voorkomende kleur in je stash?
De meest voorkomende kleur in mijn nagellakstash is roze. Roze sowieso, daar heb ik denk ik wel de meeste kleuren van! Ik draag de kleur roze ook vaak op mijn nagels. Maar van de kleur, rood heb ik er ook aardig wat! Dus ligt vlak bij elkaar :-) 

4. Zijn er kleuren/finishes die je niet bezit?
Uiteraard zijn er kleuren die ik niet bezit! Maar dan bedoel ik echt van die kleuren die je niet vaak ziet, want de standaard kleuren die heb ik wel allemaal. Er zijn namelijk zo veel nagellakken! 


5. Welke nagellak draag je het meest?
Dat verschilt enorm welke kleur ik het meest draag. Vaak als ik een nieuwe kleur heb gebruik ik die, maar als ik een tijdje geen nieuwe kleur heb dan pak ik snel een kleur van China Glaze, of O.P.I dat zijn wel een van mijn top merken. 

6. Van welke lak blijf je je afvragen waarom je het nog niet hebt weggegooid?
Hmmmm, eigenlijk niet echt een bepaalde lak. Ik heb wel 6 lakken van de Action, die je kon kopen in zo'n setje, maar die heb ik eerlijk gezegd nog nooit echt gebruikt. Ze zien er niet echt mooi uit, dus dat is dan ook een van de redenen als ik ze weg zal gooien. Ik denk niet dat ik ze ooit weg zal gaan gooien, want nagellak gooi ik niet snel weg =). 

7. Gebruik je base- en topcoat?
Ja sowieso! Ik gebruik altijd een base coat. Niet altijd een top-coat. Dat ligt er ook vaak aan wat voor lakje het is. Stel het is een glitter nagellak, ja dan hoeft er geen top-coat over (van mij dan). Veel mensen doen dat wel, maar voor mijn is een glitter lak ook een soort top-coat. 

8. Stempel je liever of doe je nail art met de losse hand?
Ik heb wel behoorlijk veel stempel spullen liggen, maar zelf heb ik toch liever met de hand. Ik vind dat leuker, omdat dat anders is. Daar bedoel ik mee, daar kun je in variëren dat het niet altijd het zelfde is. Met stempellen kun je dat ook wel doen, maar toch ben ik liever bezig met de hand. Ik zal wel weer proberen een beetje meer stempel nail art's op mijn blog te posten!

9. Houd je van glitters en shimmers of heb je liever een crème finish?
Ik houd zelf wel van glitters en shimmers. Het liefst draag ik elke dag een hele leuke glitter nagellak, maaaaar het probleem is dat je het er niet goed afkrijgt :(. Dat vind ik zo jammer aan glitter nagellak he, omg. Dus daarom houd ik gewoon van een simpel kleurtje, maar met een hele leuke nail art!
11. Voel je je kaal zonder nagellak?

Of ik me kaal voel zonder nagellak?! Ja! Ik voel me heel erg kaal zonder nagellak! Ik heb het ooit wel een keertje gedaan, toen ging ik zonder nagellak naar school. Dat he, dat doe ik nooit meer. Je moet wel minstens 4 dagen in een maand geen nagellak op hebben, dat zijn dan de dagen dat je nagels even een pauze hebben. Eigenlijk zou ik dat ook moeten doen, maar dan voel ik me dus zo kaal haha. 

12. Welke nagellak draag je op dit moment?

Op dit moment dat ik deze vragen aan het beantwoorden ben draag ik een witte lak van O.P.I, met een nail art.

13. Hoeveel lakjes heb je de afgelopen week gekocht?
Afgelopen week heb ik 5 nagellakken gekocht :). Ook heb ik 4 nagellakken van Trind gekregen. Klik hier voor het artikel