Rituals...

Zoals jullie misschien al hebben gemerkt gaat het steeds beter met mijn site/blog. Ik heb elke dag steeds meer bezoekers en meer reacties! Ik vind dat echt heel erg leuk en gaaf om te zien :) Misschien is het jullie ook opgevallen dat ik vaker pakketjes krijg opgestuurd?! Vandaag weer een pakket! Deze komt van de Rituals. Ben je benieuwd wat er in zit? Lees dan snel verder.

Mijn blog gaat over nagellak, dus vandaar dat ik ook nagellak gekregen heb duuuuuh. Het zijn 3 nagellakken van de zomer collectie van Rituals. Hele mooie kleuren zijn het. Soort van pastel kleuren, die tegenwoordig veel meer mensen hebben. Op de foto hieronder zie je de 3 lakjes die ik gekregen heb.


Als eerst heb ik een nagellak gekregen met de naam pineapple juice. Een super mooi lichte gele kleur! 


Ook heb ik een mooie baby roze/paarse lak gekregen. Met de naam Baby Pink. Ik vind het ook een beetje paars :)


Als laatst een hele mooie oranje kleur. Ik had wel al oranje, maar niet zo een mooie kleur! Deze heet tulip.


Ik wil Rituals  hiervoor bedanken, ik vind de kleuren echt super mooi! Er komen snel swatches en reviews van op mijn site. 

En wat vinden jullie van deze kleuren?