Makkelijke nail art!

In dit artikel een nail art. Nou dit is wel een makkelijke nail art hoor, makkelijker kun je het niet maken volgens mij . Je hoeft hiervoor niks anders te hebben dan maar 4 (of meer of minder) kleuren nagellak! Dus je heb geen dotting tools enzo nodig :) Wil je weten wat voor nail art het is? Lees dan snel verder.


Ik heb deze nail art een paar keer voorbij zien komen op YouTube van andere bloggers/YTers. Het zag er echt zo leuk uit dat ik het ook wel wilde gaan proberen :) Bij deze nail art hoef ik eigenlijk niet echt veel dingen uit te leggen, want er valt niet zo veel uit te leggen!

Als eerst kies je een kleurtje wat je wilt hebben als achtergrond kleur. Daarna zet je een soort strepen van boven naar beneden, en dan elke keer naast die andere streep. Steeds iets lager. Ik heb voor deze nail art 3 (4+achtergrondkleur) nagellakken gebruikt. Je kunt er ook minder of meer gebruiken zoals ik al zei. Zelf vind ik dit wel goed met wat ik nu heb (het aantal kleuren bedoel ik haha).

Deze nail art heb ik helaas niet lang gedragen, want toen ik foto's ging maken stootte ik mijn nagels tegen iets aan. Ja, oke ik ben wel stom dat ik foto's maak terwijl mijn nagels nog nat zijn ;s. Dus ik had een mooie foto gemaakt, maar maar maar mijn nagels staan er weer niet goed op *zucht*.