Trind: Nail Repair

In dit artikel een review van de Trind, Nail Repair Natural! Ik had hem gewonnen bij de winactie van Lotus (klik op haar naam voor haar blog). Ook had ik deze dus van Trind zelf gekregen. Klik hier voor het artikel over Trind. Zelf had ik er wel veel over gehoord, maar ik was er wel heel erg benieuwd naar!


Als je last heb van nagels die snel afbreken, of scheuren dan is dit echt wel een aanrader! Zelf heb ik al hele sterkte dikke nagels haha. Dus heb ik deze nail repair van Trind niet nodig. Ik gebruik hem wel als base coat! Het is de bedoeling dat je 1 keer per week je nagels met deze nagellak lakt, maar dan moeten je nagels wel helemaal ''schoon zijn''. Daar bedoel ik mee, dat je helemaal geen nagellak op mag hebben. 


Als je dus deze lak heb aangebracht, dan mag je pas een andere nagellak aanbrengen! Het is dan de bedoeling als je hem een tijdje gebruik, elke keer 1 keer per week. Dat na een tijdje je nagels sterker zijn en mooier. Je kunt hem kopen bij verschillende drogisten, bij de Etos en Kruidvat bijvoorbeeld. Hij kost daar rond de 13 euro. Dit is niet echt een echte echte review, omdat ik dit niet echt nodig heb... Ik heb wel een beetje gele nagels :( Dus ik hoop wel dat deze Nail Repair van Trind daar ook iets aan veranderd haha. Trind heeft wel veel spullen voor je nagels! Dus daar ben ik echt wel blij mee!