Nieuwe lay-out!

Misschien heb je het al gemerkt! Of misschien helemaal niet. Mijn hele lay-out is veranderd yeey. Ik ben er echt heel erg blij mee! Ik hoop jullie ook?!  Op de foto hieronder kun je nog zien hoe het eerst was. Wat ik eerst had vond ik niet zo mooi, ik kon er ook niet veel aan veranderen, want het hoorde bij de thema zelf. Dus dat was echt jammer! 


Dit waren trouwens nog random screenshots van mijn oude lay-out! Gewoon een mini overzicht van hoe het er toen uitzag!
Ik post normaal nooit echt zo laat een artikel... We (mijn vader en ik) zijn nu nog bezig om bepaalde dingen nog even te verbeteren. Een heel kort artikel was dit! Ik hoop dat jullie het een leuke verandering vinden? Laat het me weten bij de reacties! Ik zelf ben er in ieder geval wel blij mee :) 

Morgen staat er trouwens gewoon een artikel over nagellak online haha!

8 opmerkingen

 1. Je website is echt super mooi geworden! :D xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @Joshka Dankjewel Joshka <3 ik ben er nog druk mee bezig met m'n vader haahaha

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Annalies
  Ja, dat is wel te zien. Echt leuk. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je lay-out is echt mooi,

  omg :(

  xx. Zjeness

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jaaaaj, ik keek en het eerste wat ik zag was een nieuwe layout/achtergrond! Supermooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw je blog heeft echt een hele mooie layout! En wat super veel leuke artikels, love it!

  BeantwoordenVerwijderen

Laat hier bij de reacties achter wat je van dit artikel vindt! Ook vragen kun je stellen hier bij de reacties. Ik vind het super leuk als je reageert :)