Wat te doen als het regent?

Dit keer iets anders op mijn site! Want het weer valt dus echt wel tegen voor in de zomer... Dus zit je thuis te niksen en weet je maar niet wat je doen moet. In dit artikel kun je een aantal dingen zien die je kunt doen in de vakantie wanneer je niks doet! Heel veel plezier met het lezen.


De zomer is normaal gesproken het ideale moment om iets gezelligs met je vriendinnen te gaan doen, bijvoorbeeld naar een pretpark als WalibiToverland Het weer laat ons de laatste tijd echter behoorlijk in de steek, dus daarom hebben we de leukste tips voor regenachtige vakantiedagen. Laat maar lekker plenzen!

Toch naar een pretpark?!
Het klopt wat ze zeggen, van een beetje regen is nog nooit iemand gesmolten. Ga dus lekker gewoon toch naar een pretpark! Je weet in ieder geval zeker dat het helemaal niet druk is en je ook geen uren in de rij staat. Bovendien kun je wel drie keer achter elkaar in de wildwaterbaan: nat ben je toch al! Om toch nog een soort van droog te blijven, haal je bij de Action van die goedkope wegwerpponcho's. Zorg ervoor dat er in de auto wel lekkere warme droge kleren liggen, je wilt natuurlijk geen kou vatten!

Zwemmen
Het regent pijpenstelen, dus een dagje strand gaat hem niet worden. Een dagje subtropisch zwemparadijs natuurlijk wel! In iedere stad heb je wel een leuk overdekt zwembad, maar als je het echt groots wil aanpakken ga je naar een Aqua Mundo van Center Parcs of Duinrell. Een hele dag genieten van warm water, tropische planten en sauna's zorgt dat zelfs de meest grijze dag tropisch aanvoelt!

DIY
Geen geld, maar wel iets leuks doen met vriendinnen? Organiseer dan een DIY-middag. Neem allemaal een paar oude kledingstukken mee en ga lekker zelf customizen. Op Youtube zijn talloze voorbeelden te vinden. Maak een stoere tanktop van een te groot oud T-shirt en maak een stoere short met studs van een oude spijkerbroek. Benodigdheden bestel je online (op Ebay is heel veel te vinden), of shop je bij de Action en de Xenos. Wees creatief!

Nagels lakken!
Nagels lakken kan natuurlijk niet ontbreken! Vraag of je vriendinnen (een deel van) hun smash mee willen nemen en ga lekker aan de slag. Natuurlijk lak je je nagels niet egaal roze of blauw, maar ga je lekker creatief bezig met nail art. Misschien lukt het je niet om een mooie water marble te maken, maar is een van je vriendinnen daar een pro in, terwijl jij haar uitlegt hoe je mooie Aztec Nails maakt. Uitgelakt? Dan heb je ook nog tien teennagels! voor leuke nail art ideeën kun je natuurlijk op mijn site verder kijken :)

Wat doe jij met je vriendinnen als het regent?