Mondriaan nails

Vandaag heb ik een nail art voor jullie. Niet zo maar een nail art, maar het is een nail art 'inspired by artwork'. Oke, ik klinkt heel erg kunstenig (geen woord maar oke). Deze nagels heb ik gemaakt voor mijn kunst les. Ik ga niet uitleggen waarom, maar het was gewoon de opdracht. Niet om nagels te lakken, maar ik heb dat zelf gekozen :). Ben je benieuwd hoe mijn Mondriaan nagels zijn geworden?!! Lees snel verder.


Ik heb mijn nagels als eerst zwart gelakt. Daarna ben ik er met striping tape overheen gegaan hoe ik de strepen wilde. Vervolgens ben ik er met goed dekkende witte nagellak overeen gegaan. Even goed laten drogen! Daarna het tape eraf gehaald en de vakjes inkleuren!


Zoveel tijd had ik nou ook weer niet (ongeveer 60 minuten) dus ik had er niet rustig over kunnen doen enzo. Deze Mondriaan nagels zijn niet zo moeilijk om te maken, je moet er wel geduld voor hebben! Steeds wachten tot het droog is...

Hoe vonden jullie deze Mondriaan nagels? Of houden jullie het gewoon bij 'normale' nail art's ahah. Laat in een reactie achter wat je van deze Mondriaan nagels vindt.

Mijn van Gogh nails:
Klik hier

Klik hier