Essie: Mint Candy Apple

Hallo beste lezer! Nee oke, hoi. Vandaag heb ik een swatch voor jullie van het lakje Minty Candy Apple van Essie! Ik heb hem wel een eerder geswatched, maar dan op 1 nagel. Dus nu wilde ik hem graag laten zien op al mijn nagels. Lees snel verder :)

Ik heb 2 laagjes op mijn nagels zitten van deze kleur. Hij dekt super goed! Met 1 laagje is deze ook gedekt, maar omdat ik mijn nagels heel raar lak heb ik er 2 nodig. Ik had btw een 'hoe lak ik mijn nagels' filmpje opgenomen, maaaar ik was vergeten het einde te filmen AHAHA. Dus wilde ik heb uploaden en keek ik alles na, bleek er geen einde aan te zitten. Nee het duurde niet lang, maar er zat serieus geen einde aan!

als base coat had ik de Trind nail repair gebruikt

Op de foto's hieronder zie je de kleur op mijn nagels. Ik vind het niet een donkere en niet een te felle kleur. Gewoon een perfecte mint kleur! Het kwastje van Essie vind ik ook echt top. De lakken van Essie drogen ook binnen 2 minuten. Echt super lakken zijn het :)

Dit lakje heb ik in Duitsland gekocht. De prijs weet ik niet meer :s. Deze was wel goedkoper dan de lakken van Essie in Nederland! Vandaar heb ik hem in Duitsland gehaald. De winkel heet DM, een soort Kruidvat is het.

Willen jullie nog een filmpje 'hoe lak ik mijn nagels'? Laat je reactie beneden achter!