Rituals: 6895 - Pineapple juice

Hallo! Vandaag heb ik een swatch voor jullie van een mooie nagellak van Rituals. Ik vind het niet zo op een pastel kleur lijken, omdat hij vergeleken met een van mijn China Glaze nagellakken toch iets donkerder is. Ik heb btw binnekort een artikel 'rituals of china glaze' voor jullie! Maar vandaag de swatch van deze kleur.

Gele nagellak kleuren, die heb ik wel in mijn stash zitten! Maar veel, nee... Ik heb wel veel donker geel, neon geel oranje geel enz. Dus ben ik blij met deze kleur. Als je baar het potje kijkt is een van je verwachtingen wel dat deze goed dekt toch? Nou... Nee. Ik moest bij een paar nagels 4 laagjes aanbrengen! 4 zijn er best veel voor een nagellak. Dus dat is zeker wel een minpuntje...De kleur zelf vind ik wel leuk! Het is niet zo'n saaie kleur. Het is gewoon een leuke zomerse nagellak. Misschien is het ook wel leuk om een top 5 zomer nagellakken te maken in een filmpje of gewoon een artikel?! Of als je op vakantie gaat en je weet niet wat voor nagellak je mee moet nemen!!! Hey ja, handig :) Maar verder over deze kleur. De dekking is dus wel wat minder. De kleur zelf is wel vrolijk!

Voor 5 euro bij de Rituals te koop.

1 opmerking

  1. Mooie kleur! Jammer dat hij zo slecht dekt (zoals de meeste gele lakken). Ik doe meestal 1 laagje witte lak eronder zodat de gele lak beter dekt. :)

    BeantwoordenVerwijderen

Laat hier bij de reacties achter wat je van dit artikel vindt! Ook vragen kun je stellen hier bij de reacties. Ik vind het super leuk als je reageert :)