Essie: Nail art

In mijn vorige artikel had ik een swatch van lovie dovie van Essie. Dit keer heb ik er een nail art bij voor jullie. Het is niet een drukke nail art en moeilijk 'hmmm' ook niet echt! Lees je mee?


Dit keer vertel ik en beetje kort wat voor nail art enzo. Ik heb een roze kleur gebruikt van Essieeeee en een donker roze van Miss Sporty en een zwarte kleur van Manhatten. De roze lak van Miss Sporty is best goed al heb ik er maar stipjes mee gezet! Mijn eerste indruk was niet best, maar nu vind ik ze beter ookal heb ik ze niet op mijn nagels gehad.

Er valt niet veel uit te leggen bij deze nail art. Ik vind hem wel heel erg lijken op mijn Valentijndag nagels! Jullie ook? Nah, alleen die glitters missen. Dus als je dat filmpje wilt bekijken klik hier.

Hier dan foto's van mijn nagels:Ik heb de top coat van Seche Vite gebruikt. Het is een mini top coat en ik ben er echt zo blij mee, oh my God. Hij droogt zo snel en geeft een mooie glans! Wel jammer dat dit de mini is. Ik denk dat ik die grote top coat van Seche Vite ga kopen, want ik ben er wel blij mee.

Deze nail art kun je ook met andere kleuren doen. Bijvoorbeeld met licht blauw en die stippen donker blauw!