Swatch: Miss Sporty, 465

In dit artikel de laatste swatch van de lakken die ik heb gekregen van Miss Sporty. Dit keer namelijk de paarse kleur. Ben je benieuwd naar de swatch? Lees verder. je ziet mij die foto maken .

Als je zo naar het potje kijkt he. Eerlijk je denkt wel dat deze goed dekt toch? Nou..nee! Dit is dus een vreselijke lak (qua dekking) je moet 4 keer lakken voordat deze een beetje dekkend is! Misschien ligt het aan mij, maar hij dekt super slecht. Dat is wel jammer want de kleur vind ik wel mooi. Hij doet me denken aan de paarse lak van Trind vind je niet?Ik vind het echt jammer dat je zoveel laagjes moet aanbrengen zodat hij een beetje dekkend is. De nagellak van Trind is wel aan te raden als je een paarse lak zoekt! Deze lak van Miss Sporty is niet waterig, maar hij dekt gewoon niet goed. Maar dan ook echt niet goed. Ook deze lak heeft een gel finish. Misschien zie je dat niet goed op de foto. Weet je waar deze lak wel goed voor zou kunnen zijn? Spatter nails! Of Water marble! Haha.

Je kunt deze nagellak bij Etos of Meeuwsen kopen voor 2.50.