Nail art: Velvet & Cupcake

In dit artikel een nail art, yeey. Lang geen nail ''echte'' nail art meer gehad. Deze nail art is eigenlijk van een tijdje geleden, maar ik wilde hem wel op mijn blog zetten nog. Ik droeg hem namelijk toen mijn blog 1 jaar bestond haha. Wil je weten hoe deze nail art eruit zag? Lees snel verder dan!


Op het plaatje hierboven zie je welke kleuren ik heb gebruikt. De foto is niet helemaal scherp op alle punten, ik had namelijk de camera van mijn vader voor die foto gebruikt, en omdat dat een 50 mm lens is stelt deze scherp op bepaalde punten! Maar goed, ik noem wel even op welke kleuren ik heb gebruikt, paars, blauw, mint groen, geel, roze en wit. Ook heb ik gele velvet poeder gebruikt en een kwastje om dat aan te brengen. 

Als eerst lak je alleen de nagels geel waar je velvet poeder op wilt hebben. Op de ''overige'' nagels maak je een french manicure met de mint groene nagellak. Daarna zet je allemaal stipjes op de french manicure, nou meer op het rande van de french manicure! Dat doe je met de witte nagellak, en die kleur je dan als het ware helemaal in met de witte nagellak. Ondertussen wanneer het aan het drogen is, breng je de velvet poeder aan op de andere nagels. Dat gaat redelijk snel, want dat hoeft niet te drogen :) 

Voor de rest zet je allemaal stipjes in het midden van de cupcake. Dat mogen allemaal kleuren zijn die je zelf mooi vind! En dan als laatst een grote stip bovenaan en klaar!
Deze nail art kun je ook doen met andere kleuren! Hoe vinden jullie deze nail art?