Nail art: 3 keer

In dit artikel 3 hele simpele nail art's. Voor als je geen nagellak op wilt, nou voor als je hele gele nagels heb en je wilt toch iets op je nagels heb ik hier 3 leuke nail art's!


Ik begin bij de eerst nail art (duuh?!) Daar heb ik een stempel plaatje voor gebruikt. Ik vertel niet bij elke nail art wat ik heb gedaan. Ik laat meer foto's zien, want zo moeilijk zijn ze nou ook weer niet.... En omg alvast sorry voor mijn nagels :( Het wordt trouwens een artikel met veel foto's :p


Nou dit was dan de eerst nail art. Ik heb trouwens bij elke nail art de glitter top coat van Konad gebruikt! Ik vertel toch kort even snel wat ik heb gedaan. Ik heb dus een bloemetje op mijn nagels zitten, en in het hartje van de bloem heb ik een stipje gezet met een zilvere glitterlak. 

Dan op naar ''nail art'' 2 (zelf vind ik het niet echt nail art's maar ik zou niet weten hoe ik het dan zou moeten noemen ha-ha).

Zoals het plaatje hierboven al zegt. Hier komen fimo's in voor!


Oke, bij deze nail art bedoel ik. Mijn nagels zien er heel geel uit haha, echt lelijk. Dit was nail art 2, nu dan de laatste!


Hier dan de laatste nail art. Hiervoor heb ik gewoon stickertjes gebruikt! Zelf vond ik het hele simpele nail art's. Ik wilde het toch wel even aan jullie laten zien :)