Swatch: China Glaze

Neon, neon en neon. Ik houd super veel van neon kleuren. Ze zijn zo fel, en vrolijk! Daar houd ik van, donkere kleuren is niet echt mijn ding. Dus deze super neon roze is dan ook echt een van mijn favo nagellakken! Ik zeg 'een van' maar ik heb niet echt favorieten ahhaha. Nee, maar deze roze kleur is zo fel op mijn nagels he, omg. Ben je benieuwd naar de swatch? Lees dan maar verder.


Dit is echt het perfecte neon roze lakje. Ik had al een soort van neon, dacht ik... Maar toen zag ik deze en was er meteen verlieft op! Aaah ik vind deze kleur zo gaaf. Alleen heel erg jammer dat je de neonheid (wtf?!) niet op de foto's kunt zien...

Ik hoop dat deze foto's voor jullie voldoende zijn. Ik was het helemaal vergeten te vertellen eigenlijk... Bij deze nagels zit ook nog een ander kleurtje bij! Mijn vriendin Omy kwam met het idee. Dus wilde ik het wel proberen en voilá.

mijn handen lijken qua kleur veel donkerder op deze foto, maar nu kun je de neon kleur wel goed zien :)
 Op mijn nagels heb ik 3 laagjes. 3?! Ja 3... Hij dekt niet zo goed. Dus dat is echt wel jammer! Maar omdat deze zo mooi is maakt het me niet uit HAHA. Ook een minpunt is dat deze snel van je nagel valt. Chippen heet dat in le nagellakwereld. Ik heb dat nog nooit gehad! Dus dit stelde me zwaar teleur :(. Maar misschien komt dat door de topcoat?! Deze kleur is wel aan te raden voor als je vaak je nagels lakt om de dag. Maar als je op zoek bent naar een neon die lang blijft zal ik maar ergens anders kijken. Wel raar, want mijn andere 2 neon's blijven wel lang zitten!


Hoe vinden jullie deze neon kleur? 

3 opmerkingen

 1. Wauw, echt mooi. :D
  Jammer dat hij zo snel gaat chippen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @Joshka Ja, dat is wel jammer! Op mijn ringvinger heb ik die kleur, waar ik gisteren iets over vertelde van mijn favo kleuren van China Glaze :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Annalies Jaa, ik zag het. :) Echt een mooie kleur. :D

  BeantwoordenVerwijderen

Laat hier bij de reacties achter wat je van dit artikel vindt! Ook vragen kun je stellen hier bij de reacties. Ik vind het super leuk als je reageert :)