Favorieten nagellakken van China Glaze

Hallo, vandaag ga ik jullie even kort vertellen wat mijn favorieten kleuren zijn die ik heb van China Glaze! Ik heb niet super veel China Glaze nagellakken. Hmm even kijken, 1 rij van mijn rekken zit vol met China Glaze nagellak. Wil je weten wat mijn leukste kleuren zijn? Lees dan snel verder :)

Misschien hebben jullie het al gezien, ik maak nu even foto's met een andere camera. Mijn vader heeft een spiegelreflex camera die heeft hij al heel lang haha. Ik wilde daar dus een keertje foto's mee maken, en tada dat heb ik gedaan. Mij zou het ook super leuk lijken om een spiegelreflex camera te hebben! De camera die ik nu heb is helemaal niks mis mee, maar ik wil gewoon mooiere foto's maken haha. Het is niet zo dat ik nu opeens een spiegelreflex nodig heb hoor.


Nou oke, verder over de nagellakken. Hierboven (en onder) op de foto zie je mijn favorieten kleurtjes. Ik vind het hele mooie kleuren, omdat ze super goed dekken (behalve de neon maar goed). Het zijn gewoon hele vrolijke kleurtjes! De pastel lakken van China Glaze zijn heel erg mooi ook, want ze dekken goed en je kunt niet overal van die kleurtjes vinden. Die groene kleur heb ik ook nergens gezien of het zal gewoon aan mij liggen.


Misschien is het ook wel handig om even de namen te weten van deze nagellakken. Ik zal ze opnoemen:

- Roze: Neon & On & On
- Groene: Highlight Of My Summer
- Paarse: Light As Air
- Gele: Lemon Fizz
- Zilvere glitter: Glistening SnowHoe vond je dit artikel? Vaker zo'n artikel maar dan met andere merken? Laat je mening achter bij de reacties!

Wat is jouw favoriete kleur van China Glaze?

5 opmerkingen

 1. Wauw, dat zijn echt mooie kleurtjes. :)
  Is Glistening Snow een topcoat of echt een dekkende lak? Hij lijkt namelijk op Fairy Dust (wel een topcoat).
  Mijn favoriete kleuren van China Glaze zijn Life is Rosy, Too Yacht to Handle en Itty, Bitty & Gritty. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @Joshka Omg dat zijn leuke kleuren!! Hmmmm nee het is meer een nagellak ipv een top coat! Ja die top coat ken ik ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Annalies Ooh, wat leuk! :D Die kleur lijkt me echt mooi.:)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Waauw! Die groene is echt prachtig! Dat is nu eens een lakje dat ik nog niet in mijn stash heb! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. China Glaze lakjes zijn echt geweldig!! Leuke blog heb je :)

  BeantwoordenVerwijderen

Laat hier bij de reacties achter wat je van dit artikel vindt! Ook vragen kun je stellen hier bij de reacties. Ik vind het super leuk als je reageert :)