Nail art

Vandaag voor jullie een hele leuke nail art! Een tijdje geleden heb ik de nagels gelakt van een vriendin van me. Ik was bang dat deze nail art helemaal zou mislukken, dat viel dus aardig mee. Wil je weten hoe deze nagels eruit zien? Lees dan snel verder.

Ik heb een roze, witte en een zwarte kleur voor deze nail art gebruikt. Ook heb ik een stempel patroontje gebruikt, dotting tools en rinestones van 2 mm en 1.5 mm. 

Als eerst lak je al je nagels behalve je ringvinger roze. Je ringvinger lak je wit of zwart. Ik heb hem als eerst wit gelakt, omdat het dan makkelijker voor mij was om met die zwarte lak een ying yang te maken. Vervolgens op je middelvinger maak je panter print dat doe je door witte stippen te zetten en met zwart de randjes te maken. Op je duim gebruik je een image plate met een strikje. Het strikje heb ik gestempeld met de kleur zwart. In de binnenkant van het strikje heb ik een rinestone. 

De kleur rinestone is zilver. Op je pink en op je wijsvinger heb ik ook een rinestone aangebracht, maar dan helemaal onderin (bij je nagelriemen). 
Een hele leuke nail art dus :-) Je kunt deze nail art makkelijk doen bij korte nagels, je hoeft hiervoor dus geen super lange nagels te hebben!

Wat vind jij van deze nail art?