Nail art

Vandaag heb ik een soort nail art voor jullie. Deze nail art is heel erg leuk voor een feestje! Ben je nieuwschierig hoe deze eruit ziet? Lees snel verder.


Als basislak heb ik een kleurtje van O.P.I gebruikt, klik hier als je daar het artikel over wilt lezen.

Op internet zag ik vaak zulke nagels en ik vond ze zo mooi dus wilde ik het zelf ook proberen! Zo moeilijk is het helemaal niet. Ik leg nu even uit hoe je deze nail art kunt maken.
Lak je nagels met een lichte kleur (niet te licht). Je laat deze kleur goed drogen. Dan pak je een gouden of zilveren kleur en spons je die licht aan de onderkant. Daarna pak je een glitterkleur van de kleur die je gekozen heb, goud of zilver. Daar lak je dan een beetje over, over het gesponste gedeelte. Alleen een top coat erover en klaar. Ik gebruik de top coat van Seche Vite. Die is echt super goed aaah.


Hoe vinden jullie deze nagels?