Swatch: O.P.I Panda Monium Pink

In dit artikel een swatch van een hele mooie nagellak van O.P.I! Omg, ik besef nu dat ik een hele tijd geen O.P.I nagellak heb gedagen haha. Dit is een hele mooie licht paarse kleur! Lees meer als je wilt weten hoe deze eruit ziet.

Ik heb hem wel eens een keer eerder gedragen op mijn nagels, maar toen een hele tijd niet meer en omdat ik hem nog een keer wilde dragen heb ik hem weer op! Waarom zeg ik hem? Alsof het een hij is...De kleur dekt eigenlijk wel met 2 laagjes. Met 1 laagje is deze niet helemaal gedekt jammer genoeg. De kleur is ook heel erg mooi en is niet te donker en ook niet te licht. Ik zelf houd niet van hele lichte kleuren nagellak!

Wat vinden jullie van deze kleur?

4 opmerkingen

 1. Hoi Annalies!
  Misschien is voor het raam fotograferen niet handig want hij leek heeeel donker maar het is eigelijk een prachtige kleur!
  Leuk artikel!
  x Sophie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @Sophie Nagellak ja dat had ik ook gemerkt, maar dan zie je wel beter hoe de kleur eruit ziet hahah

  BeantwoordenVerwijderen

Laat hier bij de reacties achter wat je van dit artikel vindt! Ook vragen kun je stellen hier bij de reacties. Ik vind het super leuk als je reageert :)