Mislukte nagels

Hoi! Iedereen heeft wel een keer iets gemaakt wat echt zo lelijk was. Nu heb ik mijn nail art die echt spuug lelijk is. Ik wilde hem toch op mijn blog zetten, omdat o.a ook bang ben dat ik die foto's per ongeluk verwijder.


Jullie weten inmiddels wel dat ik voor kunst opdracht heb om verschillende kunstenaars op mijn nagels te lakken. Nou ik wilde heel graag iets van Monet Claude hebben. Ik wil steeds Claude Monet typen, omdat ik dat beter vind klinken :) Maar zoals jullie misschien al hebben gezien klopt er helemaal niks van op mijn nagels. De kleuren die ik heb uitgekozen kloppen he-le-maal niet met het schilderij! Ook zijn die bloemetjes helemaal mislukt....


Als je er zo naar kijkt denk je vast ook ''wow dit lijkt helemaal nergens op'', JA dat klopt! 

3 opmerkingen

  1. Zo erg is die nu ook weer niet! Het lijkt mss niet zo veel op het schilderij, maar het is gwn je eigen creatie!!!! x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het lijkt niet op het schilderij maar ik vind hem wel heel vrolijk en creatief geworden! Valt best mee hoor ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ik vind het superrrrr mooi ik vind het helemaal niet mislukt ik zou het nooit kunnen ik vind het soms al moeilijk om een mooi ruitje op mijn nagels te doen dus dit is hardstike moooooooooooiiii vind ik en volgens mij nog heeeeel veel andere mensen echt leukk

    BeantwoordenVerwijderen

Laat hier bij de reacties achter wat je van dit artikel vindt! Ook vragen kun je stellen hier bij de reacties. Ik vind het super leuk als je reageert :)