Nagels lakken in Thailand #1

In Thailand moest ik echt mijn nagels lakken, dus dat heb ik gedaan. Even tellen... Ik heb daar 3 keer mijn nagels laten doen! En dit is de eerste keer. Deze foto's zijn gemaakt met mijn iPod dus de kwaliteit kan wat minder zijn.


Bij ons hotel waren er allemaal kleine winkeltjes. Niet echt winkels waar je iets kon kopen, maar meer massage en kappers. Ik wilde echt heel graag mijn nagels laten lakken daar, omdat ik dacht dat in Thailand iedereen goed kon nagellakken ahfahahha :(. Eigenlijk viel deze keer best wel tegen..


De kleur was uitgedroogd en het zat nog aan de zijkant... Wel vond ik het goed dat ze mijn nagels gingen vijlen en mooier maken. Ze wilde het ook knippen, maar ik riep NEE!! Want niemand mag mijn nagels knippen :D 

Ik weet niet of het door de nagellak kwam maar het werd heel snel plakkerig, ookal had ik het een week je op. Het was heel vies... Voor de prijs viel het wel mee. Ik had 2 euro betaald! Dat is helemaal niks.