Ietsje anders

Op mijn blog kun je (onder andere) allemaal swatches zien van nagellakken! Natuurlijk ook nail art's enz. Uh ja tuurlijk waarom heet mijn site dan ook annaliesnails? In de vakantie heb ik een beetje nagedacht over mijn blog, omdat ik toch niet aan mijn blog kon werken.


Deze vakantie heb ik veel tijd vrij. Dat zeg ik nu, maar ik denk dat dit nog een drukke vakantie gaat worden! Ookal ben ik al op vakantie geweest. Laat ik het dan maar goed zeggen: ik hoop dat ik veel tijd vrij heb om lekker aan mijn blog te werken. 

Om je nagels te lakken kost veel tijd. Nou oke niet heel veel, maar je bent er wel even mee bezig om elke keer weer een nieuwe blog post er over te krijgen. Dus ik was een beetje aan het na denken wat ik nog meer na nagellak op mijn blog kan doen! Op YouTube post ik ook niet veel (abonneer als je dit leest op mij). En omdat ik nooit nadenk voordat ik mijn nagels lak zodat ik het op YouTube kan posten. Dacht ik nou dan ga ik maar wat andere dingen op mijn YT plaatsen. Dat doe ik dan gewoon 1 keer in de week op 1 keer in de twee weken. Niet te vaak, want anders slaat mijn naam nergens meer op!

Of ik verander gewoon mijn YouTube naam... Mijn blog naam ga ik niet veranderen! 

Laat in de reacties hier beneden achter wat je er van vind, als je een leuke YouTube naam weet laat die dan ook achter alsjeblief hahah! Of ook als je nog ideeën heb wat ik dan kan filmen graag!