Nail art: (Arm) Candy Nails

Vandaag heb ik niet alleen een nail art voor jullie, maar ook iets anders leuk. Mijn vriendin Eva (klik hier voor haar blog) zij heeft samen met haar zusje een webshop met allemaal hele super leuke bandjes. Die verkopen ze voor maar heel weinig. Verder in dit artikel staat hun Instagram en een voorbeeld van allemaal armbandjes die zij zelf maken en verkopen.

Verder over deze nail art. Het is een (arm) candy nail art! Dus het armbanje op je nagels... Niet het armbanje, maar het patroontje! Als basislak heb ik een mooie lak van Catrice gebruik. Een nude kleur btw. Zelf houd ik niet zo van nude, maar voor deze nail art 'moest' ik het wel doen, hahaha. Dat kwam omdat de kleur van het armbandje ook niet zo donker was. Elke keer zet je streep in de volgorde van de kleur van jou armbandje! Misschien kan je dat nu natuurlijk niet, omdat je eerst een armbanje moet hebben :)


Hierboven zie je hoe de nail art geworden is! Hij is heel erg simpel, maar staat heel erg leuk met de armcandy armandjes. Ik zal hieronder wat vertellen over de webshop.

Armcandy

Het armbandje kun je bestellen op hun Instagram webshop. Daar komen foto's van elk nieuw bandje op te staan. Dus natuurlijk moet je ze volgen om op de hoogte te blijven van alle leuke armbanjes.


Dat is even een foto die ik van Eva haar blog heb. Klik hier even voor het artikel over de webshop op Eva haar blog. De armbandjes zijn heel erg vrolijk van kleur. Voor zo'n infinity armbandy betaal je bij de Claire's 6 euro nog wat en hier gewoon 2.20! 

De webshop is op Instagram. Hun Instagram is: armcxndyshop. Volg hun even en neem een kijkje wat voor bandje je zou willen :)

Hoe vinden jullie de nail art? En gaan jullie iets bestellen op armcandyshop?