iHoesjes.nl

Een paar filmpjes terug hadden jullie een unboxing kunnen zien van iHoesjes. Vandaag schrijf ik er een soort review over. Het klinkt een beetje raar... een review schrijven over een hoesje? Nouja, laat ik maar zeggen. Ik ga er iets over schrijven hoe het hoesje mij beviel :)

 
Als eerst wil ik even zeggen dat het hoesje heel er mooi staat bij mijn telefoon. Ik vind hem gewoon super schattig staan.

Je kunt het hoesje er makkelijk afhalen. Natuurlijk niet te makkelijk, maar het gaat niet super moeilijk dat je er je hele middag voor moet vrijmaken :p. Het hoesje heb ik al een aantal keer op mijn telefoon gehad, en ik vind hem gewoon zo leuk. Ik heb meerdere hoesjes, en meestal draag ik een hoesje een keer en de dag daarna draag ik weer gewoon een andere. (ik gooi ze niet weg hoor, hahah.) En dit hoesje had ik een paar dagen achter elkaar gedragen. Dus dat zegt wel wat!

Het hoesje zit goed beschermt aan de zijkanten.
Het enige nadeel van dit hoesje is dat hij niet aan de voorkant beschermt. Als je echt op zoek bent naar een hoesje die beschermt aan de voorkant. Dan zou ik voor een bumper gaan.

Ik vind het een prima hoesje! Ziet er leuk uit, en is heel erg stevig. Er zijn natuurlijk vele andere hoesjes te koop op die webshop. Ik zal zeker een kijkje nemen als ik jou was en ik was op zoek naar een leuk hoesje :) Klik hier om naar hun website te gaan. 

Dit was btw nog mijn unboxing video haha. Klik hier als je hem niet kunt kijken.