New in: Super Trash

Lange tijd geleden dat ik zo'n artikel gemaakt heb. Dit is weer een new in artikel waar ik in vertel welke nieuwe nagellak merken ik gekocht heb! En dat is vandaag dus de Super Trash nagellak.

Een tijdje geleden was ik met Eva naar de stad toe gegaan in Amsterdam en kwamen we de Super Trash winkel binnen. Ik moet je eerlijk zeggen dat ik daar nooit echt kom (dit was mijn tweede keer). Ik heb daar niet echt iets te zoeken! De kleren daar houd ik niet echt van... Er stond wel nagellak! Dus toen nam ik even een kijkje daar. Meestal als je een nagellak koopt en het is van een nieuw merk dan koop je er meteen 3. Ik denk dat ik dat alleen heb ~ dat als ik een merk zie wat ik nog niet in mijn bezit heb er meteen 3 van koop. Misschien ben ik niet de enige... Nouja ik zag 3 kleuren staan en ik wist echt niet wat ik mee zou moeten nemen. Welke kleur! Dus koos ik voor alle 3. Jaja, ik weet het mijn rek is bijna vohol!!! Ik kan het nooit laten om nieuwe nagellak te kopen.Dus van deze lakken kunnen jullie deze komende tijd wel swatches van online zien! Ik denk niet zo snel van de donker blauwe kleur, want ik vind dat meer een winter kleur. Nu zou ik meer een blauwe kleur dragen <baby blauw>. 

Je kunt de Super Trash nagellak kopen, bij de Super Trash winkel voor 10 euro per stuk!