Review: Trind Smoothing & Protecting Base Coat

Trind heeft zoveeeeeeel nagelverzorgingsproducten ja dat weet bijna iedereen. Maar wat ik dus niet wist... is dat er geen echte base coat bestond. Ik schaam me nu eigenlijk hahahha!Want Trind heeft zoveel producten om je nagels mee te verzorgen, maar ik wist dus serieus niet dat er en base coat was. Ik gebruikte altijd de Trind nail repair als base coat.... Dus vandaag een review over een echte base coat van Trind :)

Zoals jullie hierboven hebben gelezen gebruikte ik altijd de nail repair van Trind als base coat. Volgens mij kun je die ook gebruiken als base coat, want mijn nagels zien er nog gewoon oke uit misschien een beetje geel... Ik was hier dus zo benieuwd over omdat dit de echte base coat is. 

Op de verpakking staat dit ''Trind Ridge FIller is een base coat die ribbels en oneffenheden in de nagel opvult zodat een glad, egaal oppervlak ontstaat voor het aanbrengen van nagellak''. Dat klopt dus ook! Wat me opviel aan deze base coat is dat hij best wel dik is. Heel plakkerig, zo ziet deze eruit. Ik ga natuurlijk niet voelen anders zitten mijn nagels onder de base coat haha. Hij lakt echt heel fijn, dat komt omdat de substantie plakkerig is en omdat het kwastje daardoor heeeeel erg zacht is. Dat lakt dus echt super fijn. Hij droogt ook heel snel, had ik juist niet verwacht. 


Dit is een fot van mijn nagels met de base coat op mijn nagels. Mijn nagels zijn geel ja. Ik hoop omdat ik nu de ''echte'' base coat gebruik mijn nagels over een paar weken niet meer geel zijn. Ik ben benieuwd, daarom denk ik dat ik over een paar weken weer een update van mijn review ga doen! Om te zien of deze wel of niet beter is.

Je kunt de Trind base coat voor 6.95 bestellen bij Boozy shop. Vast ook bij Etos, maar eerlijk gezegd heb ik niet gezocht naar de base coat.

Hoe lijkt jullie de base coat?