Velvet nails

Vandaag weer een nail art yaay. Toen mijn nicht hier was, wilde ze zo graag velvet nails. we waren te laat met nagels lakken. Dus toen ze weer weg ging een half uur daarvoor ging ik haar nagels lakken. Dus het is een nail art die je binnen 10 minuten kan doen! Een snelle nail art dus. 

Laat ik als eerst beginnen met mijn begin plaatje. Hij was een beetje heel erg vervaagd... op die foto zie je mijn laptop in de hoek, want ik moest snel foto's maken wahaant m'n nicht ging bijna weer weg. Ze woont in Duitsland, oke ja. 


Als basislaag heb ik een lakje van O.P.I gebruikt. Hier de swatch van dat lakje, klik hier. Ik had nog nooit de bruine/donker rode velvet poeder gebruikt. Dus vandaar hadden we deze gekozen. Als eerst lak je als je nagels de kleur die je wilt. Zodra je dat heb gedaan dat kies je de best passende kleur bij de velvet poeder. Je laat de andere nagels heel goed drogen. Behalve de nagellak van de velvet poeder die je daar op wilt hebben. Die moet nog nat zijn, ander kan het er niet op haha. 

Je brengt op die nagel 2 laagjes aan en strooit het poeder erover. Je brengt geen top coat aan, want dan wordt het niet mooi! Alleen op de andere nagels zonder velvet poeder.


Ik hoop dat jullie het een leuk artikel vonden ondanks de wat minder mooie foto's...


5 opmerkingen

 1. Ik heb geen velvetpoeder:(

  BeantwoordenVerwijderen
 2. waar heb je velvet gekocht??? Die poeder

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuk! Heb het ook een keertje gedaan ik zat er de ganse tijd aan :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @DilanaBinnenkort komt essence hier ook mee :) Dus ik hoop dat het ook bij jou in het kruidvat komt :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @Nagelaklover ah handig dat het bij Kruidvat komt! Essence doet alles wel na met nail art enzo hahahahah!

  BeantwoordenVerwijderen

Laat hier bij de reacties achter wat je van dit artikel vindt! Ook vragen kun je stellen hier bij de reacties. Ik vind het super leuk als je reageert :)