Thaise nagellak #1

Zoals jullie al weten was ik deze vakantie op vakantie geweest naar Thailand. Daar is zoooo veel nagellak en super goedkoop. Dus heb ik natuurlijk wel wat nagellak gekocht. Het liefst zou ik nóg meer hebben mee genomen, maar dat werd me te zwaar ik was met een rugzak op vakantie. Dit is het eerste merk wat ik gekocht heb. Ik heb geen idee hoe het merk heet, want het staat er niet in ''normale'' letters op. Dus als iemand van mijn lezers Thais kan zeg het maar hahah!

Laat ik maar beginnen met de prijzen van deze nagellakken van dit artikel. Deze nagellakken, waren maar 50 cent per stuk! Dat is he-le-maal niks. In nederland kun je ook wel nagellak vinden van 50 cent, maar dat zijn echt van die slechte merken. Ik wilde er eerst maar een meenemen, maar dat zijn er 5 geworden van dit merk. Ik heb nog meer Thaise nagellak! Maar dan van andere merken natuurlijk :) Die artikels zullen jullie ook nog heus wel voorbij zien komen. Hier op deze foto kun je de kleuren goed zien. Ik ben heel erg benieuwd of ze goed dekken, want het kwastje is wit en de kleuren zijn ook niet heel erg donker. Dus ik ben heel erg benieuwd :)


Hhahah, nu kun je het merk misschien beter lezen? De swatches van de merken komen snel online te staan!