P2 + Essence: Simpel maar mooi

Heb je dat ook wel eens? Dat je denkt ''wat ga ik dit keer met mijn nagels doen''? Dat had ik deze keer dus. Ik had he-le-maal geen idee wat ik op mijn nagels moest doen. Of welke kleur? Ik heb met mijn verjaardag aardig wat nieuwe lakjes gekregen. Dit lakje heb ik een lange tijd geleden van mijn nicht uit Duitsland gekregen en vond hem zo mooi. Dit is een nieuw lakje van het Duitse merk P2, met een volume gloss finish. Ik had geen idee wat voor nail art ik erbij moest maken, dus dacht ik oke dan maar simpel. Toch benieuwd hoe mijn simpele glitter nagels zijn geworden. Lees snel mee!

Als eerst een snelle swatch foto van het super mooie lakje van P2. Ik moet eerlijk zeggen dat ik echt vond dat ik het super mooi had gelakt, al zeg ik het zelf ;p Volgens mij komt het ook doordat hij zo een mooie gloss finish heeft! Dit lakje van P2 is ook een gel look polish. Dus dat deze een mooie finish heeft. Dat klopt dus echt heel erg. Wel heel erg jammer dat deze lakjes niet in Nederland verkrijgbaar zijn.

Omdat ik niet echt wist wat voor nail art ik erbij moest maken, dacht ik oke dit keer simpel. Ik pakte een glitter lakje en ging mijn nagels maar alleen aan de bovenkant lakken met glitters. Ik vind het er simpel maar mooi uitzien vandaar ook die titel ha ha ha.


Hoe vinden jullie deze nail art? ik weet niet of ik dit echt een nail art kan noemen?!?!