Pakketje van: www.ontwerpeencase.nl

Hey allemaal! Gisteren kwam ik terug van hockey en toen lag er een pakketje op tafel! Ik mocht van de webshop www.ontwerpeencase.nl een hoesje ontwerpen + bestellen dus dat heb ik ook gedaan. Ik moet zeggen dat ik er echt heel erg blij mee ben! Neem zeker een kijkje op hun website.


Ik was altijd al zo benieuwd naar een eigen foto hoesje. Ik wist eigenlijk niet wat voor foto ik moest kiezen... En omdat ik zooooo veel van Vlappie houd dacht ik, dan Vlappie :). Dit hieronder is de originele originele foto. Je moest op de website zelf even inkorten hoe je hem wilde hebben als hoesje. Dus heb ik dat gedaan! Hij zat heel mooi verpakt in een doosje en daar in zat mijn hoesje met een zakje en daarin het hoesje: 


Ik was zo blij! Het hoesje zit heel erg stevig om mijn telefoon heen. Dat is wel beter in plaats van die hoesjes die er snel af gaan! Je kon kiezen tussen hardplastic en een softcase. Ik koos dus voor een hardcase, omdat ik dat fijner om mijn telefoon vind zitten. De kleur die ik heb gekozen wat wit. Je kon kiezen uit zwart, doorzichtig en wit. Zelf heb ik een witte telefoon dus vond ik wit mooier erbij staan :) Op www.ontwerpeencase.nl kun je ook voor ander merken telefoons een hoesje kopen, Apple, HTC, Samsung, Blackberry, Nokia en Sony Xperia. Dus dat zijn een hoop merken!


Ik heb het hoesje niet lang, maar ik weet wel dat hij stevig is. Hij zit goed om mijn mobiel heen en hij gaat er wel lastig af (als je het met je handen eraf wilt halen), maar op de manier hoe ik het doe gaat het makkelijk. Ik zal die manier wel even vertellen: Als je een hoesje hebt die er niet makkelijk af gaat moet je een stevig pasje pakken en die dan tussen je mobiel en je hoesje duwen. Zorg wel dat je het bijvoorbeeld bij een Iphone aan de kant doet waar geen knopjes zitten (links). En dan doe je alsof het een pinautomaat is en ga dan van beneden naar boven of andersom. Zo komt hij los :) Hahah tip van de dag ;p

Zo ziet de hele mooi binnenkant eruit hahah :) De binnenkant is gewoon wit (zoals ik al zei mocht je de kleur dus zelf kiezen). Ik ben er echt super blij mee, omg. Deze website is echt een aanrader, als je even geen leuk hoesje heb dan bestel je er een op www.ontwerpeencase.nl. Je kunt er ook een leuke foto van maken met je vriendinnen! Of gewoon een leuke vakantie foto :)


De foto's zijn gemaakt mijn mijn iPhone 4s en bewerkt via een app (over) via mijn iPhone ook! Ik hoop dat jullie het een leuk artikel vonden! Nogmaals heel erg bedankt, www.onterpeencase.nl. Ik ben er zo blij mee. Neem zeker een kijkje op hun website! Een hoesje met een foto erop kost (van Apple) 14.95 euro. 

Hoe vinden jullie mijn hoesje geworden?