Trind: glasvijl

Ik heb al ooit een keer eerder een artikel geschreven over nagelvijlen. Wat mijn fijnste nagelvijlen waren enz. Maar vandaag heb ik een review over de glasvijl van Trind. 


Ik kreeg hem echt op een mooi moment binnen, ahah. Ik was mijn unboxing video aan het filmen van iHoesjes.nl werd er vervolgens aangebeld met nog een pakketje! Hoe cool is dat! Was het mijn Trind glasvijl. Ik wilde er zo graag een, omdat ik heel erg benieuwd was wat er nou zo speciaal was aan een glasvijl.


Ik had al een glasvijl, maar deze was maar 1 euro. Dus dat is helemaal niks. Die vond ik niet super fijn. De Trind glasvijl werkt fijn, omdat je snel je nagels een stuk kleiner kunt maken. Mijn nagels groeien echt super snel dus daarom is deze nagelvijl handig. Je kunt je nagels binnen 20 seconden ongeveer helemaal weer mooi maken! 


Het coole van deze nagelvijl is dat je hem na gebruik moet schoonmaken met lauw water. Laat je hem drogen en dan is deze weer zo goed als nieuw. Meestal bij een nagelvijl als je hem gebruikt zit de kleur die je op had er nog op (die strepen). Bij deze vijl is hij na het water weer weg. 


Bij deze nagelvijl krijg je ook een mooi hoesje waar je de glasvijl in kunt bewaren. Als je hem namelijk laat vallen gaat hij stuk en kun je hem niet meer gebruiken. Omdat die dus van glas is!