China Glaze: Highlight of my summer

Vandaag weer een swatch voor jullie van de nagellak highlight of my summer, van China Glaze! Op dit moment is dit mijn lievelings lakje. De kleur is zo mooi daarom ook dat hartjes effect op mijn foto :D.

Als je opzoek bent naar een perfecte zomer kleur, dan is het wel deze kleur van China Glaze! Het is gewoon een felle kleur. Een soort neon, maar met een zachter kleurtje. Een mint kleur! 


De kleur dekt in 2 lagen. China Glaze lakt ook heel erg fijn, omdat de lak snel droogt. Dus dat is echt wel handig, want soms stoot ik me nog wel eens. Dan kan ik echt boos worden omdat er 1 stukje van mijn nagel lelijk is hahah! 


Wat is jullie lievelings lakje? 

4 opmerkingen

Laat hier bij de reacties achter wat je van dit artikel vindt! Ook vragen kun je stellen hier bij de reacties. Ik vind het super leuk als je reageert :)