French manicure: O.P.I

Mijn beste denkende nagellak op het gebied van witte kleuren. Ik heb al een hele tijd geen french manicure ''nail art'' gemaakt, en ik wilde wel een keertje is iets anders dan een drukke nail art. Dus dacht ik aan een frech manicure. 
Ik vind het best jammer, want dit potje begint een beetje op te raken bij mij.. Wel jammer, maar ik kan altijd nog een witte nagellak van O.P.I halen. Alleen zijn ze nu wel duurder geworden. De sephora is namelijk weg, en bijvoorbeeld in bij de Meeuwsen zijn ze 15.95. Dus 16 EURO is wel nog duurder als eerst. Maar goed, je krijgt er wel een echt dekkende witte nagellak voor :').

Als base coat heb ik de base coat van Trind gebruikt. Dat is echt een hele goede base coat, waar ik nog steeds super blij mee ben!!!Je kunt deze french manicure met plakband doen, maar ook zonder. Je heb er ook speciale stickers voor, maar ik heb ''rechte'' nagels. Nouja, vierkante nagels als het ware en om dan van die speciale stickers te gebruiken is ook weer, neee... Ik heb dit gemaakt met de losse hand, dat vind ik makkelijker!