NIEUW | Trind herfst/winter collectie

Pam pam pam pammmm, het is weer tijd voor de nieuwe Trind herfst/winter collectie! Ik heb deze gisteren binnen gekregen en was super blij met al deze leuke herfst/winter kleurtjes! Wil je weten welke nieuwe kleuren er allemaal zijn, kijk/lees dan snel verder. 

Het zijn echt hele winterse warme kleuren. Er komen natuurlijk ook swatches van al deze lakjes online!
Het zijn 3 donkerdere kleuren en 3 wat lichtere kleuren. De kleuren hieronder zijn meer aan de donker blauwe/groene kant. En de foto daaronder weer zijn meer gouden/bruine kleuren. Precies goed voor de koude tijden! 

Ice blue - sea green - emerald swirl 
Flamingo pink - Sunset orange - Golden leaves


Een kleur die mij meteen opviel wat golden leaves. Dat vond ik zo een aparte gouden kleur. Ook vond ik emerald swirl super mooi! Allemaal wel natuurlijk, maar die 2 spraken mij het meest aan! Ben ook heel erg benieuwd naar de swatches :) 

Wat vinden jullie van de nieuwe collectie?