Golden Glitter nail art

Dit is volgens mij mijn eerste echte artikel waar ik dus gewoon voor alle foto's mijn spiegelreflex camera voor gebruik. Ik vind hem zo mooi. De foto's zijn ook best mooi geworden. Ik snap nog niet alle trucjes om van die perfecte foto's te maken, maar dat komt nog wel. Ben je benieuwd naar mijn nail art en mijn foto's haha lees dan snel verder. 
Als eerst wilde ik even zeggen dat ik nu echt mooi mijn nagels moet gaan lakken, want met deze camera kun je alles ziet wat ernaast zit. Naast je nagel zeg maar, hahahah. Als eerst lak je je wijsvinger en pink met een Goude nagellak. Ik heb Mega Bite van China Glaze gebruikt. De rest van je nagels lak je zwart. Ik heb een nagellak van Manhattan gebruikt en deze nagellak droogt binnen 60 seconden echt!! Dus dat is wel handig. Je kunt eigenlijk zelf wel een beetje kiezen welke nagel je welke kleur geeft. Ik heb daarom mijn linkse hand anders gedaan (andere volgorde van kleur) dan mijn rechtse hand. Dat vond ik er leuker uit zien. Panterprint vind ik altijd wel heel makkelijk en leuk om te maken. Daarom heb ik nu ook weer gekozen voor panterprint. Op de goude nagels heb ik panterprint gemaakt, en op mijn middelvinger en duim heb ik glitters gedaan, dat gaf weer een glitterig effect. Ik heb de lak Sashay My Way van Orly gebruikt. Het panterprint heb ik gemaakt met een bruin lakje van gewoon Catrice! 710 Dulce & Havanna van Catrice. 

Op mijn ringvinger heb ik een soort french manicure gemaakt maar dan met een punt erin. Je kunt er een plakbandje voor gebruiken om een mooie hoek te krijgen, maar ik heb het gewoon met de losse hand gedaan. Bij mij gebeurt altijd dat de onderlaag dan nog net niet droog is.. Dus dacht ik ''nee nu doe ik het gewoon met de losse hand''De nail art vind ik echt heel mooi geworden. Is een keertje iets anders dan dat schattige roze. Dit is wat stoerder hahah. Nu kunnen de mensen ook zien dat zwart niet altijd een ''emo'' kleur op je nagels is. Vaak zeggen mensen dat zwart zo zwart is op je nagels. Maar je kunt er prima een leuke nail art bij doen :)