Swatch: Catrice - Genius in the bottle

Dit is een van mijn mooiste kleuren van Catrice. In mijn Catrice collectie kom je zoveel roze tegen, maar ook veel donkere kleuren. Het liefst draag ik gewoon hele vrolijke kleuren. Deze kleur van Catrice is een donkere kleur, maar heel erg apart. Dat komt omdat het een duochroom kleur is. Benieuwd naar de swatch? Lees dan snel verder. 

Als je naar het flesje kijkt zie je eigenlijk 3 kleuren (ik dan). Ik zie, goud, geel en groen. Op mijn nagels ligt het er ook aan in welk licht ik mijn nagels houd. Eigenlijk op mijn swatch foto's zie ik meer groen.


Op deze foto's hieronder zie je de kleur op mijn nagels. Bij deze kleur kan ik niet echt goed een nail art bedenken. Niet echt een aparte nail art. Wel bij deze kleur past ''het heelal'' wel bij. Door de aparte donkere kleur!Ik heb maar 2 laagjes aan gebracht op mijn nagels. De kleur dekt dus echt heel snel. Het tweede laagje was niet nodig, maar dan was het nog donkerder. Het kwastje is ook heel fijn, want je hoeft maar 1 keer over je nagel te gaan. Je kunt dit kwastje niet vergelijken met Essie, want met Essie kun je echt maar 1 keer over je nagel gaan. Zo dik is dat kwastje (goed bedoeld!!!)

Mijn vingers zien er wat anders uit. Ik weet niet hoe ik het moet uitleggen, maar dan komt dus omdat mijn camera van 5.nog wat MB naar 300nogwat KB moet verkleinen. Ik heb nu op mijn camera ingesteld hoe dat moet :)

Wat vinden jullie van deze kleur?