Nail art: Halloween nails

Yaay, ik vind halloween echt super leuk. Wel jammer vind ik het dat het niet zo in Nederland gevierd wordt. Wel ben ik de 18e naar Walibi  fright night. Dat vind ik echt super leuk, omdat ik ook heel veel van horror films houd. Gewoon al die enge dingen! Ik moet daarom ook wel speciale nagels daarvoor hebben in plaats van maar een nail art met glitters. Op de foto zijn mijn nagels expres niet goed te zien. Lees snel verder om mijn nagels te zien :)

Normaal heb ik op beide handen dezelfde nail art. Dit keer heb ik ook wel een soort van op beide handen dezelfde nail art, maar bij mijn linker hand zijn een paar nagels toch iets anders. Omdat er zoooooo veel bijna dezelfe nail art zijn over een halloween thema nagels ga ik dit artikel niet uitleggen hoe ik het gemaakt heb. Ik laat wel een paar foto's zien van mijn nagels :D 

(super mooi bokeh effect op de achtergrond, niks bewerkt :D)

Wat voor nagels dragen jullie bij halloween? 

3 opmerkingen

 1. Leuke halloween nails! Ik draag zelf niets speciaal op mijn nagels voor halloween, maar hier wordt dat ook niet zo gevierd ;) x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jammer! Ja klopt, hier doen ze niet echt iets met halloween :(

   Verwijderen
 2. Wauw! Dat is super mooi gelukt! Ik Wou dat ik dat kon! :P

  BeantwoordenVerwijderen

Laat hier bij de reacties achter wat je van dit artikel vindt! Ook vragen kun je stellen hier bij de reacties. Ik vind het super leuk als je reageert :)