Mijn zondag

Hoi allemaal! Het is eindelijk vakantie, nou ja maar 1 weekje. Dat is echt zo voorbij. Ik heb hier een nieuw artikel soort wat ik niet altijd ga posten op de maandag, maar nu wel een keertje omdat het vakantie is :) 

Wat heb ik gisteren gedaan? (zondag dus). Ik ga in dit artikel kort vertellen wat ik op zondag gedaan heb. Dit is de eerste keer zoals ik al zei, maar ik vond het wel een keertje leuk om iets anders te vertellen. 

Voor Nederlands moet ik dit jaar een aantal boeken lezen en daar een verslag over schrijven. Super leuk allemaal nee. Het boek wat ik heb gekozen is het boek Bint. Ik dacht laat ik maar even gezellig doen en wat koekjes pakken en mijn nieuwe lens beker (waar deze week een artikel over online komt), en maar is een keer gaan lezen. De enige keren wanneer ik echt een boek lees is wanneer dat van school moet, hahah. Het boek Bint is echt een apart boek. Ik weet niet of dit het boek wordt waar ik een verslag over ga schrijven, want sommige stukjes zijn zo raar geschreven. Dus dat moet ik dan nog even zien. 


Verder heb ik ook nog is een keertje SE week na de vakantie. En dat is een week waarin ik elke dag 2 SE's heb, school examens. Dus daar moet ik ook hard voor gaan leren :) Ik zit nu in 4 havo dus volgend jaar heb ik mijn CE's, centraal examens. Lekker leren in de vakantie, yaaay......


Ik heb ook nog een aantal foto's uit geprint op ''foto papier''. Dat is echt super leuk voor als je je agenda wilt versieren. Bij de Apollo kun je je iPhone aansluiten en via daar meteen de foto's uitprinten! Dat is echt heel erg leuk. Ook is het leuk om een verjaardag kaart voor iemand te maken met een foto en dat je dan met een app er een leuke tekst bij doen, wat ik ook gedaan heb ;p 


In je agenda heb je misschien wel van dit soort insteekhoesjes, waarvan je denkt ''ok, wat moet ik hier in doen?''. Zelf heb ik in zulke mapjes ook nagelvijlen inzitten :') en natuurlijk ook foto's. 

Verder heb ik deze afgelopen zondag niet echt iets gedaan, i.p.v leren, leren en nog eens leren.  Ondanks dat ik vakantie heb, heb ik toch bijna mijn hele zondag weer zitten te leren. Natuurlijk heb ik ook aan mijn blog gewerkt en verder bank hangen en tv kijken. Hoe zag jullie zondag eruit?