Swatch: Catrice - Salmon & Garfunkel

Ik denk dat dit toch wel mijn meest gebruikte kleur van Catrice is. En daarbij ook mijn favoriete kleur van Catrice is. Dat komt, omdat deze kleur van Catrice heel erg ''fel'' is. Dus het is niet zo een saaie kleur. Als je deze kleur op heb kun je hem van een afstand al zien! 

Zoals jullie zien op de afbeelding heet het lakje ''Salmon & Garfunkel''. Ik denk ook dat dit een van de bekendste lakjes van Catrice is. 


De kleur dekt binnen 2 laagjes. Hoe meer laagjes je aanbrengt hoe feller de kleur wordt. Ik heb 2 laagjes aangebracht, omdat ik vond dat hij met 2 laagjes er nog mooier uitzag!


Als ik niet weet welke kleur ik op mijn nagels zou doen, dan pak ik vaak snel deze kleur. Ik gebruik hem ook best vaak, maar gaat niet snel op! 
Wat vinden jullie van deze kleur?