Swatch: O.P.I - Pedal faster suzi!

Als eerst sorry voor deze foto. Dat komt door mijn camera. Zoals jullie misschien al eerder in een van mijn artikelen hebben gelezen komt dat omdat mijn foto's te scherp en te groot zijn. Blogger maakt dus van 5. nog wat MB 300 (nog wat) KB. Dat is dus heel erg veel kleiner. Daarom worden mijn handen donker (heeeeel scherp) zoals ik al eerder zei. In dit artikel heb ik wel een swatch voor jullie van Pedal Faster Suzi! 

Het lakje lakt heel erg fijn. Alleen dekt niet binnen 1 laagje. Dat komt omdat het glitters zijn, het zijn geen grote glitters, maar juist hele kleine fijne glitters. Dat is ook erg vervelend als ik de nagellak van mijn nagels wil verwijderen, want dan zitten mijn handen helemaal onder de glitters...


Wat vinden jullie van deze kleur?
6 opmerkingen

 1. Wil je weer eens een nail art filmpje maken znder stempels

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Plieseeeee, je kan de grootte van je foto's zelf beslissen als je het via die ene site doet (jeweetwel) dan doe je bijv bij resize de breedte 700 en dan als je gewoon dat bij al je foto's doet heb je alle foto's dus 700 pixels qua breedte!!

  Echt een mooi kleurtje en omg ik hou van OPI.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk, zeg! Leuk lakje.

  Xjes Femke

  http://femkesstyle.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Speciaal kleurtje, maar wel heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen

Laat hier bij de reacties achter wat je van dit artikel vindt! Ook vragen kun je stellen hier bij de reacties. Ik vind het super leuk als je reageert :)