New in: Camera lens isoleerbeker

Wat is er cooler dan een Camera lens isoleerbeker? Ja nou niks denk ik, hahaha. Ik vind het echt een super coole beker :D En zeker om in de winter thee mee te drinken. 

'
Ik liep in de Xenos, want daar heb je altijd van dat soort grappige rare dingen. En ik wist wel dat er ergens zo'n isoleerbeker lag. Paar weken terug zag ik hem namelijk in zo'n reclame blaadje staan. Dus ik was er eigenlijk naar op zoek ;p 


Het enige min puntje ervan is, is dat de dop niet echt dicht is. Dus het is niet echt een beker die je makkelijk mee kunt nemen naar ergens in je tas. Tenzij je hem de hele tijd vast houd. Dan kun je hem wel ergens naar toe mee nemen. Ik heb hem zelf nog niet echt gebruikt, want hij is nog nieuw. Natuurlijk heb ik als eerst wel even geprobeerd of je hem ondersteboven kon houden zonder dat er water uit kwam, maar dat kan helaas dus niet... Het ''merk''' van de camera lens is Caniam. De naam vind ik op zich wel grappig bedacht. De CA staat volgens mij  voor Canon en de Ni voor Nikon, maar de Am weet ik niet...

binnenkant van de beker

Ik vind het echt een hele leuke aankoop. Het lijkt echt op een echte lens (voor een namaak, beker lens???) Ben er ook super blij mee! 

Je kunt hem kopen bij de Xenos voor 7.99. Ga jij er ook een halen?