Swatch: Trind - Ice Blue

Omdat ik veel ''leuke reacties'' kreeg over dit lakje van Trind, dacht ik dit word mijn eerste swatch van de nieuwe Trind collectie. Ben je benieuwd hoe dit lakje eruit ziet op mijn nagels. Lees dan snel verder :) 


Het leuke nieuwe van deze vernieuwde flesjes vind ik dat er nu ook namen worden weergeven op het flesje :D Ik vind het altijd leuk om namen te weten van lakjes (idk, why).


Dit lakje dekt met 2 laagjes. Ik vind het een hele mooie coole kleur voor in de herfst. Hij droogt ook super snel :D Ik ben benieuwd naar jullie reacties, omdat heel veel heel erg enthousiast waren met dit lakje!


Hoe vinden jullie de kleur?

1 opmerking

Laat hier bij de reacties achter wat je van dit artikel vindt! Ook vragen kun je stellen hier bij de reacties. Ik vind het super leuk als je reageert :)