Nagels lakken op school?!

Ja, soms heb je dat hé een tussen uur op school. Als ik het uur daarna een toets heb, ga ik vaak leren. Ik heb elke week wel een tussen uur, maar ik heb nooit en toets na dat tussen uur. Wel een pauze, dus een super lange pauze/tussen uur. Vorige week verveelde ik me echt heel erg dus wist ik wat ik de week daarna moest doen, mijn nagels lakken! 

Ik had toevallig geen nail art op mijn nagels, dus vond ik het ook niet zonde om mijn nagels weer te lakken op school. Als ik een nail art op had, dan zou ik niet zo snel mijn nagels weer lakken op school. Ik heb dan veel werk gedaan voor mijn nagels en door een tussen uur zou ik dat heus niet weg halen. Dus het is wel dat ik toen toch maar 1 kleurtje op had :). 


De vraag is dat ook, ''wat neem je allemaal mee?''. Normaal als ik mijn nagels niet lak dan neem ik sowieso een tasje mee met nagel spullen. Veel meisjes hebben een make up tasje, maar omdat ik geen make up gebruik heb ik een nageltasje :D 

Wat zit er allemaal in mijn tasje?
- Trind glasvijl
- Trind Cuticle Pen
- Trind Corrector pen
- Essence nail whitener
- P2 Nagellak & Trind Base coat en nagellak remover (omdat ik mijn nagels ging lakken op school). 


Het tasje is van Vichy wat ik (een tijdje) geleden heb gekregen om te reviewen (de producten daarbij). 


Het was wel grappig om mijn nagels te lakken op school, want normaal doe ik dat thuis en nu was het in de aula. Ik heb me wel een paar keer tegen iets aangestoten dus de swatch foto's zijn niet supeeeeeer mooi, maar toch: 


Bij mijn middelvinger zie je wel dat er een beetje aan de bovenkant vanaf is, maar het valt niet super op! De foto's zijn trouwens gewoon thuis gemaakt. Om nou een camera mee naar school te nemen om foto's daar te maken van mijn nagels is wel een beetje overdreven :p

Trouwens, de foto's zijn nu aangepast aan mijn tekst. Eerst waren de foto's heel erg ''random'' qua verhoudingen, maar dankzij Eva niet meer :D Eva heeft nu trouwens ook eigen domeinnaam dus ga allemaal even naar haar blog: