Herfst tag

Ik vond het wel een keertje leuk om een tag te doen die met de herfst te maken heeft. Bovendien is het ook herfst. De vragen hebben dus te maken met de herfst. Benieuwd naar de vragen en naar mijn antwoorden? Lees dan snel verder :)






















Wat vind jij van de herfst?
Ik vind de heftst heel erg koud, en regenachtig. Het maakt me niet uit dat het koud is, maar die regen ulggg. Voor de rest vind ik de herfst wel gezellig en koud.

Voordelen en nadelen van de herfst
Voordelen van de herfst is dat uhm nee de herfst heeft voor mij geen voordelen ;p Nadelen van de herfst is dat het super snel donker wordt! Ik ben twee keer per week 5 uur uit, en dan kijk ik om kwart voor 5 naar buiten en dan is het al super donker. Dus dan is het wel vervelend om in het donker naar huis te gaan. En de regen ook dat is echt vervelend, en de wind ook. Dat wil ik een rokje aan doen die een beetje wijd waar mee ik bedoel zo een rokje die boven strak is en dan een beetje losjes, maar dan waait het zo hard en dan kan ik hem niet aan doen, :(.

Welk kledingstuk past voor jou het beste bij de herfst

Ik houd deze herfst heel erg veel van rokjes!

Favoriete schoenen voor in de herfstLaarsjes, die je op de foto ziet! Ook houd ik wel van all stars.

Wat doe ik het liefst in de herfst als ik thuis ben
Lekker op de bank chillen en niks doen.

Ik heb niet alle vragen van de Tag erin gedaan, want ik vond niet alle vragen even leuk!