GROTE WINACTIE | t.w.v 650+ euro

OMMGGG, Eva (www.styleliner.nl) en ik geven een super leuk pakket weg met een waarde van meer dan 650 euro! Dat is echt super leuk, want wie wilt dat nou niet winnen?! Omdat het kerst/sinterklaas/oud & nieuw bijna is wilde wij gewoon samen wat leuks organiseren! Wij zijn de webshops ook heel erg dankbaar die mee hebben gedaan om bij te dragen aan dit super leuke pakket. Ik snap dat je nu heel erg nieuwsgierig bent en wilt weten wat je allemaal moet doen om te kunnen winnen! Lees dan maar snel verder :)


Wat kun je winnen
Een deel van wat je allemaal kunt winnen zie je op het plaatje hier boven. Eva en ik hebben ook nog een filmpje gemaakt waarin je een aantal dingen kunt zien die onder andere in het pakket zitten. Let op dit zijn niet alle producten! Wij stoppen er ook nog een aantal leuke verrassingen tussen.  Wat er onder andere ook nog in het pakket zit als 'verrassing' zijn producten van, www.iphonelens.nl, www.colorswitch.nl, www.thebeautyloungelaura.nlWat moet je doen
1. Volg annaliesnails en STYLELINER via Bloglovin
klik hier voor annaliesnails en klik hier voor styleliner
2. Volg @pliese en @xoevaa op Instagram
Klik hier voor pliese en klik hier voor xoevaa
3. Laat je e-mail in de comments achter. Wil je liever niet dat iedereen jouw e-mail leest, kun jij een e-mail sturen naar info@styleliner.nl met je naam en e-mail adres natuurlijk!

Extra
1. Post deze onderstaande foto op jouw Instagram account. Tag @pliese en @xoevaa in de foto als je hem gepost heb. 

2. Abonneer op mijn YouTube kanaal. Klik hier, om naar mijn YouTube kanaal te gaan. Het abonneren kost geen geld, dus het is gratis. Als je geen YouTube account heb kun je er ook een maken zonder er filmpjes op te zetten. Je maakt dan gewoon een account aan via jouw e-mail adres!

Hoe wordt de winnares gekozen?
De eerste 3 opdrachten zijn opdrachten die je MOET doen. Met de extra opdrachten kun je extra punten verdienen. Deze punten staan ervoor hoe vaak jouw naam op de lijst worden gezet. De winnares wordt gekozen met random.org. Als je alle opdrachten heb gedaan en de extra opdrachten ook, dan komt je naam 3 keer in de lijst te staan. Je maakt dus extra kans! (Eva en ik controleren of je alles heb gedaan!) 

HEEEEEEEEEEEL VEEL SUCCES IEDEREEN! EN VEEL PLEZIER :)

Deze winactie duurt tot 18 januari.