Lievelings rode nagellak

Ik heb heel veel rode nagellakken waarvan 1 echt mijn leukste kleurtje! Dat is een bordeaux rode nagellak van Manhattan. Benieuwd naar mijn swatch + kleine review? Lees dan verder. Dit is een van mijn leukste lakjes, omdat deze zo snel droogt. En heel snel dekkend is dat is echt super handig voor als je naar een feestje gaat.


Dit is niet mijn mooiste swatch foto, maar toen ik deze foto maakte had ik mijn camera nog maar net.

Hoe vinden jullie deze kleur? 

3 opmerkingen

  1. Dit is inderdaad een hele mooie rode kleur. Fijn dat hij snel droogt trouwens. x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik had ook een lakje van dit merk, maar ik vond ze zo fijn dat ze nu helemaal stroperig zijn geworden oeps..

    BeantwoordenVerwijderen

Laat hier bij de reacties achter wat je van dit artikel vindt! Ook vragen kun je stellen hier bij de reacties. Ik vind het super leuk als je reageert :)