Vraagje

De afgelopen tijd koop ik bijna geen nagellak meer... Wel krijg ik nagellak opgestuurd :) Dat komt, omdat ik bijna geen plek heb meer voor mijn nagellak. Ik heb een klein vraagje voor jullie! Zoals ik dus al vertelde heb ik nergens plek meer voor een lakje. Er staan er 4 op mijn tafeltje en een stuk of 8 op mijn nail art kastje. Mijn rekken zijn dus vol! En mijn vraag aan jullie was zouden jullie willen dat ik een nagellakstash opneem? De reden waarom ik dat vraag is, omdat de vorige keer 7 maanden geleden was weet ik niet of jullie weer een nagellakstash zouden willen. Dat zou dan de derde worden op mijn YouTube channel.

Er is wel wat bij gekomen, maar omdat mijn rekken nu vol zijn dacht ik dat het leuk zou zijn om een stash op te nemen! 

6 opmerkingen

  1. Ik zie zo'n nagellakstash filmpje volledig zitten :) x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik zag je laast in de stad van almere ik wou vragen als je op de foto met mij wou maar ik
    durfde niet heb nu echt spijt hihi xxxx

    BeantwoordenVerwijderen

Laat hier bij de reacties achter wat je van dit artikel vindt! Ook vragen kun je stellen hier bij de reacties. Ik vind het super leuk als je reageert :)