GROTE WINACTIE | WINNARES

Hoooooooi allemaal! Vandaag heb ik iets heel leuks voor jullie, Eva en ik hebben afgelopen weekend de winnares uitgekozen via random.org. Wie weet heb jij wel gewonnen, lees daarom snel verder!Als eerst wil ik even zeggen dat ik heel erg blij ben dat er zoveel leuke reactie's waren over deze winactie! (eva natuurlijk ook :p ). Ik zal niet echt een lang verhaal opschrijven, want jullie willen natuurlijk weten wie de winnares is.

De winnares van de grote winactie is JOYCE JEROENSE! 

Zou jij zou jij jouw adres gegevens willen opsturen? Je kunt een e-mail sturen naar info@styleliner.nl of naar annaliesschep@gmail.com 

Allemaal heel erg bedankt voor het meedoen!

4 opmerkingen

Laat hier bij de reacties achter wat je van dit artikel vindt! Ook vragen kun je stellen hier bij de reacties. Ik vind het super leuk als je reageert :)